Жіночі кросівки 2023 / скріншот Instagram

Сьогодні взуттєві бренди пропонують масу варіантів взуття, яке може ідеально вписатися в будь-який образ і зробити його неймовірно стильним. Пропонуємо вам сьогодні розглянути моделі, які точно вам сподобаються.

Білі кросівки

Як ви можете собі уявити, це класика. Білі кросівки ідеально підходять як під джинси, так і під більш романтичні вбрання. Крім того, вони матимуть чудовий вигляд і з брючними костюмами.

Бежеві кросівки

Насправді коричневі кросівки не так давно увійшли в моду, але вже встигли підкорити всіх модниць. Вони більше підходять під сукні та спідниці. Ніжний колір додасть більше романтизму і витонченості в ваш образ.

Відео дня
Жіночі кросівки 2023 / скріншот Instagram

Різнокольорові кросівки

Напевно ви пам'ятаєте часи, коли в тренді були снікерси. Так ось в цьому році вони знову будуть на піку популярності. А головне, що кожна зможе вибрати саме те забарвлення, яке їй більше подобається - від яскравого до темного.

Жіночі кросівки 2023 / скріншот Instagram

Високі кросівки

Коли на вулиці буде +15 градусів, в них вам буде дуже жарко. Однак навесні і восени вони стануть для вас незамінними. Спортивний одяг ідеально підходить під високі кросівки і робить "лук" дійсно модним.

Жіночі кросівки 2023 / скріншот Instagram

Кросівки на тракторній підошві

Груба велика підошва зараз на піку популярності. Таке масштабне визнання вона отримала після того, як в моду увійшли берци. Придивіться до такого варіанту, щоб бути головною зіркою на вулицях вашого міста.

Жіночі кросівки 2023 / скріншот Instagram

Раніше УНІАН назвав 5 речей, які повинна мати кожна модниця.

Вас також можуть зацікавити новини: