Як виявилося, високі ботфорти залишаються в тренді / колаж з фото з instagram

Тренди 2023 року дозволять будь-якій простачці перетвориться на ікону стилю, адже модні речі цього сезону може собі дозволити будь-яка дівчина. Не втрачають популярність образи з 90-х, проте тепер на зміну кричущим міні прийшли більш зручні речі. Дізнайтеся, що потрібно кожній модниці.

Ботфорти

Як виявилося, високі шкіряні ботфорти залишаються в тренді. Модниці зможуть і далі насолоджуватися зручним взуттям, яке легко поєднувати з одягом. Власниці струнких ніжок можуть підкреслити свою фігуру ботфортами, проте тим, у кого великі ікри, від такого взуття варто відмовитися.

Тренди у взутті / скріншот

Вінтажні шуби

Всі пам'ятають легендарну шубу Керрі Бредшоу з "Сексу у великому місті". Героїня гучного серіалу носила шубу під туфлі і босоніжки, проте нині модниці можуть приміряти на себе схожий образ, але із закритою взуттям. Звичайно ж, головний тренд-екохутро.

Відео дня

Крім цього, вінтажні шуби підійдуть тим, хто турбується про екологію. Ви можете знайти таку шубу на барахолці або ж дати нове життя шубі своєї мами. Якщо ж крій здається вам немодним або безглуздим, просто віднесіть шубу до швачки і перешийте її так, як вам хочеться.

Вінтажна шуба з "Сексу у Великому Місті" / скріншот

Косухи і куртки-авіатори

Здавалося б, такі куртки вже давно себе зжили. Однак модниці, яким полюбилися косухи або брутальні куртки-авіатори з екошкіри, можуть і далі їх носити. Найголовніше, не обтяжуйте і без того насичений образ зайвими аксесуарами.

Куртка-Авіатор / скріншот

Денім з потертостями

У цьому сезоні варто забути про джинси-скіні, наймоднішими будуть штани в стилі 90-х та нульових. Денім з потертостями і зовсім головний тренд, його вже перейняли світові зірки. 

Наприклад, модель Емілі Ратаковскі вже кілька разів з'являлася на публіці в джинсах з жовтими потертостями. А співачка Рита Ора любить більш класичний денім, які зараз не менш актуальний.

Джинси з потертостями / колаж з фото з instagram

Жакет

Стильні піджаки вже кілька сезонів залишаються в трендах. Однак нині модницям варто звернути увагу на більш жіночні моделі. Сучасні жакети можна доповнити паском, так ви підкреслите талію і зробите яскравий акцент.

Не менш трендовий варіант - так звані "піжамні" піджаки. Кім Кардашьян на своєму прикладі вже показала, що навіть у 2023 році це виглядає стильно і модно.

Піжамний костюм / скріншот

Раніше УНІАН вже розповідав, як з колготок зробити стильний топ за 2 хвилини.

Вас також можуть зацікавити новини: