Модні кольори 2023 / колаж з фото

Інститут кольору Pantone вже давно оголосив, що на піку популярності в 2023 році буде Viva Magenta - глибокий рожево-червоний відтінок. Однак це далеко не всі трендові кольори. Давайте розбиратися разом, одяг яких відтінків буде хітовим в цьому році.

Земляний помаранчевий

На перший погляд може здатися, що це більш осінній колір, але якщо правильно підібрати образ, то влітку ви будете справжньою зіркою. Цей колір ідеально підходить як для монохромного "лука", так і для окремих яскравих деталей у вигляді кросівок, сумок або інших аксесуарів. 

Модний колір 2023 / скріншот Instagram

Оливково-зелений

Що вам нагадує зелений колір? Напевно, кожен з нас представив траву. А тепер уявіть собі поєднання зеленого з помаранчевим. Виходить дуже стильно, елегантно, жіночно. Такий образ зробить з вас королеву осені.

Відео дня
Модний колір 2023 / скріншот Instagram

Блідо-рожевий

Раніше дуже популярним був яскраво-рожевий колір, як у Барбі. Зараз він зазнав змін. У 2023 році дизайнери віддали перевагу більш приглушеному рожевому кольору, який зробить ваш образ дуже ніжним і чуттєвим.

Модний колір 2023 / скріншот Instagram

Небесно-блакитний

Якийсь час на піку популярності був колір електрик. Ось тільки зараз стилісти радять забути про нього і придивитися до ніжно-блакитного. Він більш свіжий і наділений життєвою силою. Крім того, це воістину королівський колір, бо його носили найвідоміші жінки в світі.

Модний колір 2023 / скріншот Instagram

Жовтий 

Жовтий - це колір оптимізму, гарного настрою, сонячних променів. Для створення літніх і весняних образів він підійде ідеально. 

Модний колір 2023 / скріншот Instagram

Металік

Головна перевага кольору металік в тому, що він додасть сяйва будь-якому образу. Якщо ви не хочете носити речі цього кольору, придивіться до аксесуарів і не пошкодуєте. Тим більше, відомі бренди вже давно демонструють на подіумах "луки" з розплавленого металу.

Модний колір 2023 / скріншот Instagram

Сіро-бежевий

Цей колір підходить дівчатам з теплим відтінком шкіри. Його можна поєднувати як з коричневим, так і з більш яскравими кольорами. Монохромний образ з яскравим акцентом зробить вас неймовірною модницею.

Модний колір 2023 / скріншот Instagram

Раніше УНІАН назвав 5 речей, які повинна мати кожна модниця.

Вас також можуть зацікавити новини: