Модні джинси на весну / скріншот Instagram

Модні експерти назвали найстильніші джинси на весну 2023. У таких джинсах ви будете стильною і точно не прогадаєте з нарядом. В трендах весни цього року залишаються зручні і практичні речі.

Класичні джинси

Золота "класика" - прямі джинси з середньою посадкою. Ви можете обрати "варений" денім, чорні або блакитні джинси. Такі штани підходять дівчатам з вузькими стегнами, вони чудово виглядають і на тих, кого природа наділила пишними формами. Найголовніше - довжина. Класичні прямі джинси не повинні бути занадто довгими.

Які джинси модні в 2023 році / скріншот instagram

Кльош

Джинси-кльош залишаються в трендах вже кілька сезонів. Особливо стильний вигляд мають чорні джинси з високою посадкою. Вони підкреслять талію, візуально подовжать ноги і зроблять вас найстильнішою. Джинси-кльош можна носити зі зручними кросівками.

Відео дня
Джинси-кльош / скріншот instagram

Білі джинси

Одне з наймодніших поєднань цієї весни - білі джинси з високою посадкою. Ви можете обрати стильний кльош або ж джинси-"мом". Однак не варто купувати вузькі джинси, в цьому сезоні вони - головний антитренд.

Білі джинси на весну / скріншот instagram

Рвані джинси

Модниці вже давно знають, що деякі варіації рваних штанів вже давно вийшли із трендів. Однак рвані джинси-кльош з високою посадкою все ще популярні. Найголовніше - не переборщити. Обирайте штани стриманих кольорів, без страз і наклейок.

Рвані джинси на весну / скріншот instagram

Низька посадка

Головний тренд 90-х зараз вважається одним з найгарячіших. Широкі джинси з низькою посадкою підкреслять плоский животик і будуть мати гарний вигляд з коротким топом. Однак якщо фігура неідеальна, то краще обрати джинси з високою посадкою. 

Джинси з низькою посадкою / скріншот instagram

Нагадаємо, раніше стало відомо, який вигляд мають модні спідниці на весну 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: