Модний одяг на зиму / depositphotos.com

Модниці завжди тримають руку на пульсі, і готові буквально до останньої краплі крові битися за стильний одяг. Дизайнер Андре Тан підказав, що буде ідеально виглядати цієї зими, і як правильно носити модний одяг.

Випрасувані речі

"Свіжі і випрасувані речі надають аутфіту статусності, незалежно від ціни покупок. Складки дозволені за умови, що це сто відсоткова бавовна", - сказав дизайнер.

Модний одяг на зиму / instagram.com/andre_tan_official

Монохромність

Дизайнер рекомендує підбирати відтінки в одній колірній гамі, бо зараз це на піку популярності. Підбираючи речі в одній колірній гамі, упевніться, що відтінки збігаються. Якщо для вас це занадто складно - гратися з яскравими і цікавими тонами, то спробуйте скласти наряд з чорного або білого - безпрограшний варіант.

Відео дня
Модний одяг на зиму / instagram.com/andre_tan_official

Догляд за аксесуарами

"Ідеальний стан сумки - одна з обов'язкових умов, яка допомагає виглядати дорого в будь-якій ситуації. Слідкуйте за тим, щоб вона не втрачала колір і форму, бо при частому носінні такий аксесуар може помітно забруднитися. Більш того, такий аксесуар буде актуальний під практично будь-який аутфіт, а ваш стиль стане підкресленим і завершеним", - говорить Андре Тан.

Модні аксесуари на зиму / instagram.com/andre_tan_official

Нагадаємо, раніше Андре Тан розповів, що одягнути на новорічний корпоратив.

Вас також можуть зацікавити новини: