Що носять дружини мільйонерів / ua.depositphotos.com

Кожна дівчина хоче мати вигляд на всі 100. І часто буває так, що ми вибираємо собі кумира серед дружин мільйонерів, бо вони точно знають толк у високій моді.

Пропонуємо вам розглянути кілька варіантів, які мають неймовірно стильний і дорогий вигляд. А їхній плюс в тому, що можна знайти більш бюджетні, але не менш красиві аналоги.

Брючні костюми

Дружини мільйонерів часто з'являються на ділових зустрічах зі своїми чоловіками, конференціях та інших важливих заходах. Для такого вечора вони вибирають лаконічні брючні костюми. Але найголовніше те, що вони повинні бути однотонними. А додати яскраву деталь можна за допомогою сумочки, аксесуарів або хустки. 

Відео дня
Брючний костюм / скріншот Instagram

Монохромні сукні

Навряд чи ви зустрінете дружину мільйонера, яка вийшла в світ в коротких шортах або в строкатій міні-сукні. Вони частіше вибирають монохромні сукні. Що це таке? Це сукня, виконана в різних відтінках одного кольору. Має досить цікавий і стильний, а головне стриманий вигляд.

Монохромна сукня / скріншот Instagram

Класичні човники

Босоніжки, капці, ботфорти - взуття, яке дружини багатих чоловіків носять виключно вдома. На вулицю вони виходять в класичних човниках, які ідеально поєднуються з багатьма стилями одягу. Крім того, за рахунок зручних підборів їм легше весь день стояти на ногах.

Класичні човники / скріншот Instagram

Базові сорочки

Сорочки - це елемент базового гардероба. Однак зверніть увагу, що приталені сорочки вже давно вийшли з моди. Вибирайте одяг чоловічого крою або оверсайз, щоб ваш образ відповідав всім модним тенденціям.

Базова сорочка / скріншот Instagram

Шифонові спідниці

У цьому сезоні краще відмовитися від пишних спідниць на користь лаконічних з квітковим принтом. Можна підібрати і інший принт, але він не повинен бути занадто яскравим. Крім того, шифонова спідниця повинна візуально робити вас стрункішою і більш привабливою і жіночною в очах оточуючих.

Шифонова спідниця / скріншот Instagram

Раніше стало відомо, який манікюр носять багаті жінки.

Вас також можуть зацікавити новини: