Олд мані відрізняється від інших стилів цінником / ua.depositphotos.com

Зараз набирає популярності old money style. Створити такий образ не так-то й легко, проте є кілька лайфхаків, як хоча б наблизитися до нього.

УНІАН розповідає, в чому полягає стиль old money і як одягнутися в стилі old money.

Old money - що це таке

Стиль old money відрізняється від інших цінником. Це речі, які друге і третє покоління мільйонерів шиє на замовлення у дизайнерів. Тобто це розкіш, багатство і в той же час простота і елегантність. 

Відео дня

Звичайно ж, можна придбати речі "тихої розкоші" і в люксових магазинах, але це не означає, що вам вдасться створити образ саме в стилі old money. Наприклад, такий кардиган може коштувати близько трьох тисяч євро. А якщо ви купите щось схоже в бутіку за 3 тисячі гривень, то зрозуміло, що ефект буде вже не той.

Стиль old money жіночий - як створити

Стиліст Андрій Попов в інтерв'ю УНІАН розповів, що для створення цього стилю потрібно придбати базові речі світлих тонів - бежеві, молочні, сірі. Наприклад, якщо ви вибираєте світлий верх, то низ можна розбавити чорним елементом гардеробу або темно-сірим. 

Дуже важливо дотримуватися пропорцій і колірної гами. Вони повинні максимально відповідати одне одному. 

Щоб створити стиль олд мані капсула, варто придбати 13 речей - джинси, брюки, шорти, дві сорочки, 2 футболки, 2 жилета, майку, сукню, блейзер, жакет і кардиган. Всі ці речі можна комбінувати, завдяки чому у вас може вийти створити більше 100 різних образів.

Які бренди в стилі old money - запишіть собі

Якщо вам потрібно підібрати діловий костюм, то найкраще зробити це в модному будинку Fabiana Filippi. За більш ніжними old money outfits варто йти в PESERICO. Елегантні образи вам допоможуть створити в Ermanno Scervino. Однак якщо ви найчастіше носите базові комфортні речі, то вам однозначно в Max & Moi.

Є ще кілька брендів, що випускають речі в стилі "старих грошей", проте вони не користуються таким попитом, як перераховані вище.

Old money стиль - зачіска

Зачіска - це важливий елемент будь-якого образу. Вона може як вдало його доповнити, так і зіпсувати. Однак ми ж пам'ятаємо, що old money стиль - це розкіш, тому у нас немає права на помилку. Давайте розбиратися, які зачіски ідеально підходять в даному випадку.

  • Мальвінка

Напевно, кожен з нас пам'ятає ту саму мальвінку. Як би дивно або по-дитячому це не було, але вона ідеально підходить під цей стиль.

  • Обсяг

Також зверніть увагу на розпущене волосся з об'ємом біля кореня. Легкий романтизм не завадить цій естетиці.

Об'ємні волосся завжди виглядають ефектно / ua.depositphotos.com
  • Низький пучок

Низький пучок з декількома випущеними пасмами біля скроні матиме дуже стильний і елегантний вигляд, навіть якщо ви одягнете спортивний костюм. 

Якщо говорити про те, кому личить стиль олд мані, то, звичайно ж, кожній жінці, яка мріє виділитися і показати не тільки свою розкішну зовнішність, але і душу. Так, цінник на ці речі зашкалює, але якщо у вас є мета - не повинно бути перешкод.

Вас також можуть зацікавити новини: