Олена Зеленська переважно дотримується класичного стилю / фото facebook.com/olenazelenska.official

Днями перша леді України Олена Зеленська вирушила до Франції із робочим візитом. Цього разу вона обрала стильне вбрання від українського бренду The Lake Studio.

У Парижі перша леді України у супроводі Одрі Азуле, генерального директора ЮНЕСКО, мала можливість побачити унікальну фреску, створену французьким художником вуличного мистецтва Крістіаном Гемі. Також дружина президента України урочисто відкрила книжкову полицю.

Олена Зеленська / фото facebook.com/olenazelenska

Образ Олени Зеленської

На робочу зустріч перша леді підібрала стильний двобортний піджак-кімоно від українського бренду The Lake Studio. Він оздоблений аплікацією у вигляді квітки, де зображена кульбаба, що символізує сонце та дитячі мрії.

Відео дня
Зеленська цікавиться мистецькими подіями / фото facebook.com/olenazelenska

Графітовий піджак жінка доповнила витонченою чорною спідницею-олівцем та чорним гольфом у тон. Чорні туфлі на шпильці також гарно вписалися у цей "лук".

Волосся дружини президента України спадало легкими хвилями, а макіяж був натуральним.

Нагадаємо, що Олена Зеленська розхвилювала українців, бо на свіжих фотографіях перша леді постала із травмованим пальцем.

Раніше УНІАН писав, що нещодавно російські ЗМІ поширили фейк про Зеленську, повідомивши, що вона купила прикрасу за один мільйон доларів.

Нагадаємо, що раніше Олена Зеленська в костюмі з незвичайною брошкою викликала фурор в США.

Вас також можуть зацікавити новини: