Перша леді нерідко обирає стильні аксесуари з важливим змістом  / фото УНІАН

Президент України Володимир Зеленський та його дружина зустрілися у Білому домі з президентом США Джо Байденом та його обраницею. Перша леді нашої країни обрала для заходу стильний "лук".

Так, Олена Зеленська з'явилася у Білому домі у костюмі молочного кольору від бренду української дизайнерки Каті Сільченко the COAT. Піджак з незвичайним коміром та стриманим декольте зробив акцент на обличчі першої леді. Вона відкрила шию та зібрала волосся в елегантну зачіску.

Свій образ Зеленська доповнила незвичайною брошкою. Перша леді нерідко обирає стильні аксесуари з важливим змістом. Цього разу вона приміряла брошку у формі мапи України.

Відео дня
Олена Зеленська у костюмі з незвичайною брошкою викликала фурор у США / скриншот

Світлинами з зустрічі перша леді поділилася на своїй сторінці в Instagram. Окрім цього, фото з Зеленською опублікувала й дружина Байдена. 

"Мама, захисниця та перша леді - Олено, ти серце України. Для нас з Джо випала честь вітати вас та президента Зеленського сьогодні у Білому домі. Ми стоїмо з народом України", - написала перша леді США під фото.

Дружина президента США разом з Оленою Зеленською / скриншот

У мережі світлини Зеленської викликали фурор. Коментатори оцінили стиль першої леді та пишуть:

  • "Вперше у нас така чудова перша леді! Пишаємося вами"
  • "Які ж красиві перші леді"
  • "Така стильна, просто неймовірна!".

Нагадаємо, раніше перша леді відвідала захід, організований Джилл Байден в рамках Генасамблеї ООН. Там Зеленська з'явилася у костюмі з декольте.

Вас також можуть зацікавити новини: