Головний убір / фото - instagram

Головний убір - це важливий елемент образу. З його допомогою можна як доповнити аутфіт, так і його зіпсувати. Як і на будь-який одяг, на капелюхи, панами, кепки та інше теж є своя мода. Розповідаємо про п'ять моделей, які в трендах цього літа.

Класична чорна кепка

Чорна кепка - must have цього літа. Варто відзначити, що вона завжди популярна, але стилісти відзначають зростання інтересу до неї саме в цьому сезоні.

Можна обрати звичайну кепку без стразів, аксесуарів і написів. Тоді вона прослужить вам довго і буде ідеальним доповненням як до спортивних, так і до класичних або casual-образів.

Відео дня
Головний убір / фото - instagram

Панама

Легка панама - відмінне рішення для спекотних літніх днів. Стилісти відзначають, що зріс попит на двосторонні панами - з одного боку вона може бути текстильною, з іншого - шкіряною. Відтінки теж можна комбінувати, щоб збільшити практичність головного убору.

Головний убір / фото - instagram

Берет

Для любительок витончених жіночних нарядів і класичного стилю представляємо базовий берет. Стилісти рекомендують віддати перевагу білому, світлому лимонному, блакитному, бежевому і кавовому відтінкам - саме вони будуть найближчим часом на піку популярності. 

Найчастіше берет поєднують з сукнями або класичними брючними костюмами, але в сучасному світі межі з'являються там, де закінчується фантазія, тому експериментуйте!

Головний убір / фото - instagram

Капелюх з ланцюжком

Базові капелюхи - це, звичайно, красиво і універсально, але цей головний убір має суттєво кращий вигляд, якщо його доповнити якимись аксесуарами. Наприклад, такий варіант точно не залишиться без уваги. Носити капелюх можна з будь-яким одягом, уникаючи спортивного стилю.

Головний убір / фото - instagram

Яскравий капелюх

Такий головний убір точно стане родзинкою вашої відпустки, адже мета будь-якого стильного образу або окремої його частини - виділити вас і вигідно підкреслити почуття смаку.

З подібним аксесуаром у інших не залишиться шансів. Однак пам'ятайте, що поєднувати яскраві речі з іншими елементами гардероба варто дуже акуратно - не перестарайтеся з кількістю відтінків.

Головний убір / фото - instagram

Вас також можуть зацікавити новини: