Перукар назвала п'ять правил, які врятують ваше волосся взимку / фото depositphotos.com

Перукар розповіла про правила, які допоможуть вашому волоссю "пережити" зиму і не зіпсуватися. Дотримуючись їх, локони завжди будуть виглядати здоровими і акуратними. 

На вулицю - тільки з сухим волоссям

Ні в якому разі не можна виходити на вулицю з мокрою або вологою головою. По-перше, легко можна застудитися, а по-друге, волосся теж може замерзати, через що воно слабшає і ламається. Саме тому завжди потрібно ретельно сушити всі пасма перед виходом на вулицю. 

Використання термозахисту

Деякі перукарі переконані, що не варто давати волоссю зайву "хімію", але дослідники всього світу довели - термозахист дійсно рятує волосся від згубного впливу занадто низьких або занадто високих температур. 

Відео дня

Сьогодні термозахист можна підібрати індивідуально: існую спреї, гелі, пінки, шампуні з ефектом термозахисту. 

Носити шапку

Як уже згадувалося, волосся теж може замерзати. Тому їх в морози варто ховати під шапку або під одяг. Легко помітити, як волосся, яке стирчить назовні, швидко стає слабким, обламується, втрачає свій природний блиск. 

Масла та харчування

Це дуже важливо після кожного миття. Слід користуватися кондиціонером, масками, маслами і серумами, підібраними індивідуально під тип волосся і тип шкіри голови. Правильний комплексний догляд може врятувати навіть найбільш зіпсовані локони.

Ретельне розчісування 

Не всі приділяють цьому увагу, але правильний гребінець і правильна техніка розчісування насправді відіграють важливу роль. Не варто чесати волосся занадто грубо, так як тоді воно стає скуйовдженим і лусочки волоска пошкоджуються. Також не потрібно розчісувати мокре волосся - краще робити зачіску на вологе або повністю сухе волосся. 

Нагадаємо, названо п'ять незамінних речей, які повинні бути в гардеробі.

Вас також можуть зацікавити новини: