Як мати молодий вигляд за допомогою одягу / Фото - instagram

Стилісти в один голос стверджують, що жінці можна мати молодший вигляд за допомогою одягу. Головне правило - це підбирати свій гардероб згідно з усіма тенденціями. Розповідаємо про п'ять речей, які точно повинні бути у вас в шафі, якщо ви хочете "скинути" кілька зайвих років. 

Капелюх з вузькими полями

Цей головний убір стане незамінним в теплу пору року - навесні, влітку або на початку осені. По-перше, це смілива "точка" в будь-якому образі, а по-друге, такі капелюшки омолоджують. Жінка в капелюсі має більш вишуканий вигляд, обличчя має більш витягнутий вигляд, а також відразу простежується її смак і вміння точно підбирати аксесуари. 

Як мати молодий вигляд за допомогою одягу / Фото - instagram

Укорочений светр

Якщо ви переживаєте з приводу свого віку і не хочете здаватися старою, вам краще якомога швидше відмовитися від розтягнутих мішкуватих речей. Недоліки фігури можна приховати за допомогою трендового одягу, а її плюси обов'язково потрібно підкреслити. Наприклад, укорочений в'язаний светр - універсальна річ, яка підійде абсолютно будь-кому. Його можна поєднувати з високими джинсами або брюками, а також зі спідницями. 

Відео дня
Як мати молодий вигляд за допомогою одягу / Фото - instagram

Оверсайз піджак

І ні, це підійде не тільки для ділових зустрічей або походів в офіс. За допомогою об'ємного піджака можна грамотно заховати всі недоліки фігури. Він стане елегантним доповненням до повсякденного, офіційно-ділового або навіть вечірнього образу.

Стилісти радять дуже акуратно використовувати яскраві піджаки, а ось спокійну нюдовую забарвлення можна сміливо носити хоч кожен день. 

Як мати молодий вигляд за допомогою одягу / Фото - instagram

Лофери

Це взуття - справжній писк моди останніх двох років. Стилісти стверджують, що в 2023 році воно продовжує впевнено утримувати позиції в модних рейтингах, тому не варто від нього відмовлятися. Це зручне взуття на плоскій підошві, якому точно місце в будь-якому гардеробі. 

Як мати молодий вигляд за допомогою одягу / Фото - instagram

Сукня на запах 

Якщо хочете підкорити всіх на зустрічі з друзями або на якомусь урочистому заході, то шовкове плаття на запах - ідеальний варіант. По-перше, воно виконує важливу функцію - молодить. По-друге, воно підійде під абсолютно будь-який тип фігури. По-третє, під нього можна підібрати будь-які аксесуари.

Головне - це не переборщити з довжиною. Краще віддавати перевагу середньому варіанту, оскільки максі може старити, а міні - мати вульгарний вигляд.

Як мати молодий вигляд за допомогою одягу / Фото - instagram

Нагадаємо, названо кольори манікюру, які будуть в тренді в 2023.

Вас також можуть зацікавити новини: