Секрети краси Стародавнього Єгипту / ru.depositphotos.com

У кожної жінки є еталон краси - кумир, на якого вона хотіла б бути схожою. Але виявляється, що наслідувати можна не тільки сучасних красунь, але і давньоєгипетських цариць, які буквально захоплюють своєю привабливою зовнішністю.

Раніше УНІАН розповідав, як визначити насправді красиву людину, а зараз ви дізнаєтеся всі секрети краси Стародавнього Єгипту.

Косметика на масляній основі

Жінки Стародавнього Єгипту використовували косметику тільки на масляній основі, бо вона допомагала захистити шкіру від сонця. Також косметика, в складі якої є масло, освіжить вашу шкіру, зволожить її і подарує сяйво. 

Відео дня

Молоко і мед для обличчя

Молоко освітлює шкіру обличчя, а мед надає їй сяйва. Клеопатра вважала, що поєднання цих двох інгредієнтів може значно поліпшити зовнішній вигляд вашого обличчя. Більш того, ці компоненти ідеально борються з висипаннями на шкірі, в тому числі з акне.

Хна проти лупи

Один із секретів цариць Стародавнього Єгипту - використання хни проти лупи. Виявляється, що хна володіє протигрибковими властивостями, які дозволять вам раз і назавжди забути про лущення шкіри голови. А ваше волосся стане шовковистим і прискориться темп їхнього росту.

Секрети краси Стародавнього Єгипту / ru.depositphotos.com

Не використовуйте дезодорант

Ароматизована ванна замість дезодоранту - ще один секрет краси єгипетських цариць. Вони вважали, що прийом ванни з аромамаслами допоможе уникнути неприємного запаху під пахвами і не несе ризику здоров'ю, а ось антиперспірант провокує появу бактерій. 

Масла проти зморшок

Якщо ви були в Єгипті, то напевно знаєте, що в кожному місцевому магазинчику продаються різні масла. Багато з них дозволять запобігти появі зморшок на обличчі, розгладити шкіру, позбутися від висипань. Регулярне використання цих масел зробить вашу шкіру здоровою і сяючою.

Раніше УНІАН назвав п'ять звичок, які псують вашу шкіру.

Вас також можуть зацікавити новини: