Що псує шкіру / ru.depositphotos.com

Часом ми навіть не замислюємося над тим, що деякі наші звички можуть негативно впливати на шкіру. А насправді вони можуть викликати не тільки почервоніння, але і появу висипань. Щоб уникнути цих жахливих наслідків, потрібно запам'ятати, що категорично не можна робити.

Прийом води

Вода найбільше впливає на шкіру. Якщо ви не випиваєте в день півтора-два літри чистої води, ваша шкіра втрачає пружність, еластичність і стає сухою. Тому так вкрай важливо вживати достатню кількість води.

Зловживання цукром і молочними продуктами

Цукор і молочні продукти, особливо кефір і ряжанка, провокують висипання на шкірі, від яких потім складно позбутися. Якщо ви зменшите кількість споживання цих продуктів, то вже через кілька тижнів помітите ефективний результат.

Відео дня

Видавлювання прищів

Не дарма косметологи кажуть: "Видави один прищ і отримай десять в подарунок". Насправді люди, які не вміють правильно видавлювати прищі, прибирають тільки головку, а сам гній залишається глибоко під шкірою. Якщо ж ви ще занесете інфекцію, то ваші висипання збільшаться не тільки в розмірі, але і в кількості. Тому робити це в домашніх умовах не рекомендується. Краще запишіться на професійну чистку обличчя.

Алкоголь і паління

Шкідливі звички також псують шкіру. Особливо, якщо ви зловживаєте алкоголем і палінням. В молоді роки їхній вплив може бути не таким помітним, але вже з роками ваша шкіра стане більш жовтою з сірим відтінком. Також вона буде лущитися, що виглядає дуже негарно, особливо під макіяжем.

Неправильний догляд

Багато дівчат з метою економії вмиваються звичайним милом. Ось тільки ви можете не знати, що вона дуже сушить шкіру. Тому на ній можуть з'являтися тріщини, лущення, висипання і навіть дерматит. Вмиватися варто професійними засобами. Також не забувайте про тонік і про зволоження шкіри. 

Нагадаємо, як омолодити обличчя вдома жінкам за 50.

Вас також можуть зацікавити новини: