Світлана Вольнова / Скріншот YouTube

Багато знаменитостей зараз підтримують леопардовий політичний тренд. Таким чином вони закликають поставити Україні танки Leopard. Кожен бореться за свободу нашої країни як може.

Як йдеться в сюжеті "Сніданку з 1+1", першим, хто впровадив "леопард" в модну колекцію для зрілих і сексуальних жінок, став дизайнер Крістіан Діор. Такий образ з плямами обожнювала актриса Елізабет Тейлор.

Пізніше цей принт став найвищим ешелоном моди, коли його почали носити дружини президентів. Через якийсь час леопардовий принт опинився на лаві аутсайдерів, але до тих пір, поки американський дизайнер Діана фон Фюрстенберг не зробила революцію. Вона створила сукню на запах, яка підкорила буквально всіх модниць.

Світська левиця Світлана Вольнова розповіла, що багато модних брендів не гребували використовувати в своїх колекціях анімалістичний принт. А бренд Cavalli і зовсім зробив собі ім'я на речах з леопардовим принтом. 

Як стильно носити леопардовий принт

Вольнова уточнила, що носити шуби з такими принтами варто тільки зі штучного хутра, бо натуральний в даному випадку неприйнятний. 

"Це чуттєво, це природно, це хижак, сила, міць, стрибок. Тому всі ці принти завжди були дуже затребувані", - сказала Світлана.

За її словами, у всьому потрібно знати міру, і такий яскравий принт повинен бути доречним. Щоб виглядати ефектно і елегантно, Вольнова рекомендує одягнути чорний костюм, наверх накинути леопардову шубу і доповнити образ чорним капелюхом.

Також світська левиця зазначила, що блондинкам більше підходить білий леопард, а ось жовтий відтінок додасть їм кілька років. 

Крім того, за словами Вольнової, в найближчому майбутньому мода сильно зміниться, а вплине на це війна в Україні. 

"Оскільки Чорний Місяць 8 січня увійшов в знак Лева, люди будуть дуже екстравагантними. Вони будуть проявляти себе за допомогою макіяжу, одягу, вчинків. Це буде якийсь видих від війни, щоб за допомогою свого "лука" зрушити ситуацію в бік миру", - додала Вольнова.

Нагадаємо, Бейонсе вперше за чотири роки вийшла на сцену у сукні українського дизайнера.

Вас також можуть зацікавити новини: