Стильні омолоджуючі жіночі стрижки - список / ua.depositphotos.com

Жінка завжди залишається жінкою, незважаючи на вік. Кожній з нас хочеться виглядати надзвичайно і абсолютно будь-яка мріє, щоб при покупці вина у неї запитували паспорт. Для того щоб домогтися такого ефекту, потрібно правильно складати образ - в тому числі, вибирати зачіску.

УНІАН підкаже, які стрижки омолоджуючі вам потрібно зробити прямо зараз.

Якими повинні бути омолоджуючі стрижки для повного обличчя

Стилісти стверджують, що при виборі зачіски і нового образу, важливо розуміти, що "омолоджуюча" і "молодяща" стрижки - це різні поняття. У першому випадку зачіска прикрашає жінку, не приховуючи її віку, але підкреслюючи достоїнства. У другому випадку, як правило, виглядає безглуздо - оточуючі люди моментально помітять, що ви намагаєтеся знову стати дівчинкою.

Відео дня

Також варто пам'ятати про суворе правило: "Чим старше жінка - тим коротше волосся". Омолоджуючі стрижки для овального обличчя (та й будь-якого іншого) краще вибирати, виходячи зі свого способу життя (чи зможете ви робити укладку щоранку), особистих переваг, а також особливостей обличчя.

Якщо ви хочете знати, які омолоджуючі стрижки на середнє волосся зараз в моді, то врахуйте - подібна довжина буде виглядати ефектно, тільки якщо у вас немає зайвої ваги і локони хорошої густоти. В іншому випадку "вау" результату не отримаєте - строго навпаки. Ідеальний варіант - це вибрати стрижку, яка не вимагає регулярної укладки, тонни косметики і вдало приховує будь-які недоліки волосся.

Найкращі омолоджуючі стрижки 2023 - список

Жінкам за 50, які шукають омолоджуючі стрижки для повного обличчя, перукарі і стилісти рекомендують звернути увагу на кілька типів зачісок. Це універсальні варіанти, вони підходять всім і настільки невибагливі, що ви здивуєтеся, чому не зробили таку стрижку раніше.

  • Боб

Унікальність такої зачіски в тому, що вона йде жінкам з будь-яким типом обличчя, з різним станом волосся і їх кольором. Можна робити укладку чи ні - стрижка боб буде виглядати відмінно. Існують різні варіації - з чубчиком, без нього, з об'ємом на маківці, з подовженими передніми пасмами.

  • Піксі

Спочатку стрижка була придумана, як ультракороткий варіант зачіски без чубчика. Однак зараз є і такий варіант - з чубчиком незвичайної форми або подовженими передніми пасмами. До речі, перукарі, які роблять омолоджуючі стрижки для кучерявого волосся, часто пропонують саме піксі - на кучерявих локонах така зачіска виглядає дивовижно.

  • Каре

Класична стрижка, про яку знає багато хто - нюанс в тому, що її можна зробити по-різному. На коротке або середнє волосся, градуйоване каре, з чубчиком або без. Головне - не робити каре занадто геометричним і різким, краще вибрати форму "розмиту", плавну і трохи неохайну, а також подовжити передні пасма, тоді вийде приховати недоліки фігури або обличчя.

  • Каскад

Градуйовані багаторівневі стрижки - мастхев для жінок після 50. Саме така структура зачіски дозволяє відвернути увагу від вікових змін на шкірі обличчя. "Драбинка" з волосся допомагає локонам завжди виглядати охайно і свіжо, а укладка в такому випадку абсолютно не обов'язкова - навіть якщо ви просто помиєте і висушите волосся, стрижка каскад "ляже" сама по собі. Жінки з тонким волоссям отримають порятунок - градуйовані локони будуть виглядати об'ємними і густими.

Вас також можуть зацікавити новини: