Модний одяг на осінь 2023 / instagram.com/solmar_official

Бабине літо підійшло до кінця, а це значить, що вже час діставати теплі речі з далеких полиць шаф. Або, як варіант, можна відправитися на шопінг, щоб оновити гардероб і урізноманітнити його новими стильними речами.

У будь-якому випадку важливо пам'ятати, що якщо ви зумієте створити капсульний гардероб з базових речей, то ви точно не прогадаєте. Розповідаємо, які речі обов'язково повинні у вас бути цієї осені.

Джинсова спідниця з розрізом

Відео дня

Джинсова спідниця з розрізом - це унікальна річ, яку можна поєднувати як зі спортивним стилем, так і з casual. Вона ідеально комбінується з кросівками, козаками і навіть берцями. Тому якщо вам набрид звичний фасон такої спідниці, то рекомендуємо звернути увагу на довжину міді з високим розрізом.

Спідниця з розрізом підходить під багато стилів / instagram.com/solmar_official

Боді

Ні для кого не секрет, що вже багато років поспіль попитом користуються поло і боді. Але що робити, якщо хотілося б поєднати їх? Рішення знайшов український бренд Solmar. Вони об'єднали тренд на поло з безкомпромісним комфортом боді. Ця річ ідеально підкреслить силует і підійде до базового низу з будь-якою посадкою.

Новий фасон боді вас точно підкорить / instagram.com/solmar_official

Пухнастий светр

Пухнастий светр створений для того, щоб прийти в ньому в улюблене кафе і замовити какао з маршмелоу. У ньому ви зможете насолоджуватися ніжністю шоколадного смаку, плюшевих обіймів і першою осінньою прохолодою.

Пухнастий светр подарує Вам відчуття м'якості / instagram.com/solmar_official

Кардиган

Якщо ви всіляко відрікаєтеся від масивних безформних кардиганів на запах, то ми поспішаємо вас порадувати. Тому що українські бренди вже давно подбали про те, що вам було не тільки затишно, але і стильно. Тому зверніть увагу на даний фасон кардигану, виконаного з дуже м'якої тканини, що дозволяє вам насолодитися ніжністю і теплом. 

Кардиган-невід'ємна частина осіннього гардероба / instagram.com/solmar_official

Джинси

Джинси - це унікальний елемент гардеробу, бо вони можуть стати ідеальним доповненням до буденних аутфітів, і так само прекрасно доповнити святковий образ. А ось класичний відтінок деніму, лаконічний фасон і фігурна кокетка додадуть вам жіночності та оригінальності.

Джинси завжди будуть в тренді / instagram.com/solmar_official

Нагадаємо, раніше стиліст назвав наймодніше взуття-2023.

Вас також можуть зацікавити новини: