Стилістка порадила жінкам додавати святкові елементи у свої наряди / фото ua.depositphotos.com

Стилістка Хеллена Ровер розповіла, як стильно вдягатися навесні. На свята, особливо на Великдень, жінкам хочеться чогось гарного, нового. Проте ви можете скласти свій "лук" з тих речей, які вже є у вашому гардеробі.

У студії "Сніданку з 1+1" стилістка порадила жінкам додавати святкові елементи у свої наряди. Ви можете навіть вдягти світлі джинси та поєднати їх з вишитою сорочкою, і вже будете мати весняний та красивий вигляд.

"Поєднувати вишиванку з сучасними речами. Я рекомендую одягати саме вишиту сукню, тому що значно простіше підібрати низ, погодьтесь. Ви можете одягнути сучасне взуття, можете одягнути туфлі, сучасні аксесуари", - зазначила стилістка.

Вона навела приклад, коли довгу вишиту сукню жовтого кольору можна поєднати із білими босоніжками. Шкіряне лаконічне взуття, балетки - такі варіанти чудово підкреслять ніжний образ.

Стильні наряди на весну / скриншот

Стилістка не радить носити вишиті сукні з кросівками, таке поєднання може мати не дуже гарний вигляд. Спортивне взуття потрібно відкласти для інших днів, на Великдень та свята краще відмовитися від кедів та рваних джинсів.

Ви можете просто відкрити свою шафу та подивитися, що у вас є. Обирайте соковиті та свіжі кольори, можна поєднати сірий з рожевим, не бійтеся яскравих відтінків. Стиліст радить брати натхнення з природи. Світло-зелений, соняшний, квітковий - такі відтінки прикрасять ваш образ та викличуть святковий настрій.

Нагадаємо, раніше УНІАН вже розповідав, які футболки обирати на весну, щоб мати стильний вигляд.

Вас також можуть зацікавити новини: