Андре Тан назвав кольорові поєднання, які варто обирати для весняних образів / Скріншот Instagram

Знаменитий український дизайнер Андре Тан розповів про трендові поєднання кольорів 2024 року. За його словами, є п'ять класичних та нових відтінків, які вдало поєднуються між собою. Андре Тан рекомендує не боятися експериментувати в образах. На перший погляд дивні поєднання, можуть стати вдалими. 

  • Пастельно-рожевий + червоний

Дизайнер називає поєднання цих відтінків ніжністю з пристрастю. Використання пастельно-рожевого додасть образу легкості, в той час, як червоний – ефектність та енергію. Можна спробувати поєднати пастельно-рожеву блузу або сукню з червоною спідницею чи брюками. Це дозволить створити баланс між ніжністю та виразністю. Також можна використовувати аксесуари в червоному кольорі, такі як червоні туфлі, сумка або шарф, щоб підкреслити цю кольорову гармонію.

Скріншот Instagram
  • Кремово-жовтий + перламутрово-сірий

Андре Тан вважає, що ці кольори є вишуканими та аристократичними. Це дуже витончене та стильне поєднання кольорів, яке створює образи з відтінком елегантності та легкості. Для образу з цими кольорами можна спробувати одяг у кремово-жовтому кольорі, такий як блуза або жакет, поєднаний з перламутрово-сірими штанами або спідницею. Це створить вишуканий та ненав'язливий образ, підходить як для офісного стилю, так і для вечірнього виходу.

Відео дня
Скріншот Instagram
  • Сірий + червоний

За словами модельєра, це класика, яка завжди буде в моді. Таке поєднання може створити образи з елементом сміливості та класики одночасно. Одним зі способів поєднання цих кольорів може бути сірий тренч або жакет з червоною сукнею чи спідницею. Це створить контрастний та елегантний лук. У комплекті з взуттям і аксесуарами також можна грати на контрасті. Наприклад, червоні туфлі чи сумка можуть бути чудовим доповненням до сірого образу.

Скріншот Instagram
  • Винний + синій

"Дуже благородне поєднання - яскраве, але в той же час не занадто. Дуже воно мені подобається!" – прокоментував поєднання Андре Тан.

Це поєднання створює елегантний і стильний образ з елементом глибини та витонченості. Один зі способів поєднання цих кольорів - це використання винного плаття або блузи з синіми штанами або спідницею. Винний колір додасть вашому образу тепла і елегантності. Також можна спробувати поєднати синю куртку або жакет з винним топом або сорочкою. Ці відтінки стануть базовими у вашому гардеробі.

Скріншот Instagram
  • Блакитний + коричневий

Дизайнер описав ці кольори, як спокій, стиль і стриманість. У таких поєднаннях є баланс між елегантністю та контрастом. Блакитний та коричневий підкреслять вашу природну красу. Можна спробувати поєднати блакитний піджак або пальто з коричневою спідницею, чи штанами. Це поєднання кольорів створить стильний і гармонійний образ, який підходить як для щоденного стилю, так і для святкових подій.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше Андре Тан назвав 6 трендів цієї весни.

Вас також можуть зацікавити новини: