Андре Тан розповів про одяг, без якого не можна обійтися цієї весни / Фото Скріншот Instagram

Відомий український дизайнер Андре Тан назвав головні тренди весни 2024 року. Він каже, що є шість ключових секретів, які допоможуть вам створити неймовірний образ. За його словами, цього сезону варто тримати курс на жіночність.

1. Спущені плечі

За словами дизайнера, одяг зі спущеними плечима додає жіночності та елегантності образу. Цей тренд вже давно в моді і досі залишається на піку популярності.

Відео дня
Скріншот Instagram

2. Білий колір

Білий завжди гарно доповнював луки модниць і залишається в трендах цієї весни.

"О так, класичний білий, який прекрасний сам по собі, і в різних комбінаціях. Найвесняніший і жіночний - колір невинності!" - написав Андре Тан.

Скріншот Instagram

3. Багатошаровість

Багатошаровість була в тренді восени та взимку, проте мода на це перейшла і на весну. Андре Тан радить поєднувати в образах топи з сорочками, піджаками і плащами. А також поверх джинсів одягати спідниці і шовкові хустки.

Скріншот Instagram

4. Квітковий принт

Дизайнер розповів, що цьогорічним трендом є не просто квітковий принт, а великі силуетні червоні квіти на одязі. Також Андре Тан звертає увагу на 3D-квіти, які присутні на багатьох спідницях, і сукнях, і чокерах.

Скріншот Instagram

5. Поєднання білого і чорного

"Світові тенденції пропонують по-новому глянути на комбінацію цих відтінків. Важливо — білий і чорний краще поєднувати в нерівних пропорціях, іншими словами, добре, якщо один колір у вбранні переважає", - поділився митець.

Скріншот Instagram

6. Занижена талія

Андре Тан радить звернути увагу на сукні із заниженою талією. Як написав дизайнер, вони здебільшого приталені або з пишними спідницями, яка раніше починалися з талії, а тепер в тренді на стегнах.

Скріншот Instagram

Нагадаємо, раніше ми писали про топ-6 ідеальних моделей босоніжок на весну-літо 2024.

Вас також можуть зацікавити новини: