Наряд від українського бренду приміряла актриса, яка зіграла президента / фото Warner Bros. Pictures

У фільмі "Барбі", який активно обговорюють вже кілька місяців поспіль, показали вбрання від українського бренду. Так, актриса Ісса Рей, яка зіграла президента "Барбіленду" для однієї зі сцен приміряла модний піжамний костюм.

Як повідомляється на сайті shopyourmovies, для зйомок було обрано вбрання від бренду Sleeper. Комплект Party Pajamas, виконаний з яскраво-рожевої віскози, складається з штанів і блейзера з кишенями на талії.

У фільмі "Барбі" показали вбрання від українського бренду / скріншот

"Фішка" даного наряду не тільки у кольорі. Низ штанів, а також рукава піджака, прикрашені пір'ям.

Піжамний костюм від українського бренду, який показали у фільмі "Барбі" / скріншот

Вартість такого піжамного костюма становить як мінімум 203 євро (трохи більше 8 тисяч гривень). Комбінація брюк і піджака з легкої тканини залишається у тренді вже кілька сезонів.

Фільм "Барбі" - що відомо

Романтична комедія з Марго Роббі і Райаном Гослінгом головних ролях вийде в український прокат вже 20 липня. Фільм "Барбі" зняла режисер Грета Гервіг.

У центрі сюжету-чарівна лялька, що живе в "Барбіленді". В один момент вона розуміє, що хоче жити в реальному світі. А потім Барбі вирішується покинути "Барбіленд", разом з нею в подорож відправляється і Кен. Критики оцінили новий фільм і вже поділилися позитивними відгуками. Раніше УНІАН вже ділився рецензією на"Барбі".

Вас також можуть зацікавити новини: