Від яких косметологічних процедур краще відмовитися напередодні Нового року? / фото ua.depositphotos.com

Багато дівчат напередодні Нового року біжать до косметолога, не замислюючись про наслідки деяких процедур напередодні святкового застілля.

Лікар-косметолог Карина Должанська розповіла, які процедури можуть зіпсувати святковий настрій - вони можуть залишити почервоніння, лущення і набряки на обличчі. Про це пише "Обозреватель".

1. Пілінг. Шкіра під час пілінгу травмується, їй необхідно мінімум два дні для відновлення. Обличчя лущиться, що навряд чи вдасться приховати.

Відео дня

Читайте такожДерматолог зі США назвавши 10 правил, які дозволять скоротити зморшки2. Чистка. Це більш травматична процедура, після неї шкіра відновлюється довше, ніж після пілінгу. Так, з'являються почервоніння і невеликі рани на місці прища. Тому косметолог рекомендує робити цю процедуру за кілька тижнів до важливої події.

3. Контурна пластика губ. Після таких процедур залишаються набряки і не можна пити гаряче 1-2 дні, під забороною й алкоголь кілька днів. 

4. Мезотерапія.  Реабілітаційний період після цієї омолоджувальної процедури триває 3-7 днів, можливі набряки і синці в місці проколу.

5. Ботулінотерапія. Після ін'єкцій залишаються сліди, повний результат стане помітний через 14 днів.

Раніше український пластичний хірург Дмитро Слоссер розповів, що народна обраниця Юлія Тимошенко стала мати молодший вигляд завдяки роботі фахівців. Також він звернув увагу і на Ірину Геращенко, яка ймовірно періодично користується послугами косметологів. За словами хірурга, нардеп не робила пластичні операції, але ось ботокс таки вколювала у лоб.

Вас також можуть зацікавити новини: