Олена Ястреб понад 10 років створює оригінальні прикраси з різних матеріалів, має свій ювелірний бренд та десятки тисяч шанувальників своєї творчості у соцмережах. В ефірі "Сніданку з 1+1" вона розповіла про тренди в ювелірці та пояснила, як вони змінилися з початком повномасштабної війни.

Ювелірний дизайнер заявила, що під час повномасштабного вторгнення люди замовляють обручки, саме на цей виріб було перше замовлення після 24 лютого 2022-го. "Їх продовжують замовляти, це найактуальніша тема", - каже Олена.

На другому місці - індивідуальні замовлення, коли людина замовляє якусь конкретну річ, просить її переробити конкретно під неї. Також у Ястреб запитали, чи є замовлення, за які вона не візьметься. Вона каже, що може відмовити клієнту, який їй не подобається.

За словами ювелірного дизайнера, наразі на піку популярності прикраси із синьо-жовтою емаллю, у формі тризубів, карти України. Купують такі вироби переважно українці, які наразі перебувають за кордоном.

"Мій лейтмотив - створювати щось нове та не повторюватись", - каже Олена.

Які сережки завжди будуть у тренді

Раніше УНІАН розповів про сережки, від яких будь-яка модниця буде в захваті. Їхній величезний плюс у тому, що вони актуальні та доречні практично в будь-який час. Це довгі сережки, з намистинами та підвісні.

Вас також можуть зацікавити новини: