Така форма нігтів візуально подовжує пальці / скріншоти

Гострі і довгі кігтики колись були трендом, всі хотіли такі нігті і витрачали на нарощування чимало коштів. Однак нині все це не в моді. Щоб зробити ручки жіночними і мати дорогий вигляд, вважають експерти, потрібно робити мигдалеподібні нігті середньої довжини.

Така форма нігтів візуально подовжує пальці. Руки мають більш ніжний і витончений вигляд. Нейл-майстри часто радять мигдаль клієнткам, які хочуть додати до свого образу більше жіночності.

Манікюр на мигдаль середньої довжини - трендові ідеї

Мигдалеподібні нігті мають особливо вдалий вигляд з нюдовим і світлим покриттям. Ви можете спробувати як класичний глянсовий нюд, так і незвичайні малюнки. 

Відео дня
Ідея манікюру / скріншот

Наприклад, мигдалеподібні нігті можна покрити напівпрозорої базою, після чого додати трохи акцентів у вигляді абстракції. Білі малюнки будуть ледь помітними, але додадуть манікюру оригінальності. 

Якщо ви не любите занадто довгі нігті, то вам точно сподобається укорочений мигдаль. Така форма має ідеальний вигляд з френчем, ручки будуть акуратними і дуже гарними.

Манікюр, що омолоджуює руки / скріншот

Мигдалеподібна форма не тільки має дорогий вигляд. Такі нігті дуже практичні. Вам не загрожують відколи й тріщини, мигдаль підійде як діловим жінкам, які багато друкують, так і господарочкам, які люблять готувати і проводити час в саду. 

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про трендовий манікюр з"секретом", який сподобається фанаткам яскравого покриття. Ця ідея вже підкорила мережу.

Вас також можуть зацікавити новини: