Олена Зеленська / фото instagram.com/olenazelenska_official

Українська перша леді Олена Зеленська завжди має стильний і привабливий вигляд. Зараз вона поспілкувалася з іспанським виданням El mundo, розповівши їм про ситуацію в Україні.

Для спілкування з журналістами з Іспанії Зеленська обрала темну довгу сукню класичного крою і лаконічні білі туфлі-човники. Її пряме волосся було покладено на плечі, а на обличчі, як завжди, був скромний нюдовий макіяж. Знімки були опубліковані на сайті офісу президента.

"Україна відстоює зараз не тільки свої життя, а й свої цінності, спільні з усім нормальним людством, право кожного жити вільним і захищеним у своїй країні", - висловилася Олена Зеленська після інтерв'ю. 

Відео дня
Олена Зеленська дала інтерв'ю El Mundo / фото: Офіс президента

Стиль Олени Зеленської

Перша леді України поєднує в своєму стилі вічну класику і casual. Вона завжди має скромний, стриманий, але дуже елегантний вигляд. При цьому Олена Зеленська практично завжди з'являється на публіці в одязі від українських брендів, популяризуючи локальні виробництва. 

Як відомо з відкритих джерел, у Олени і Володимира Зеленських є свій стиліст, якого вони оплачують з особистих коштів. Втім перша леді часто підбирає одяг самостійно, але з урахуванням рекомендацій експерта.

Вас також можуть зацікавити новини: