Володимир Зеленський у Херсоні / фото прес-служба офісу президента

З початком повномасштабної війни гардероб президента України Володимира Зеленського значно змінився. Зараз він ходить в основному в футболці кольору хакі, штанях в стилі мілітарі і куртці за 237 доларів.

Саме в такому одязі він відвідав багатостраждальний Херсон, який Збройні сили України звільнили від російських окупантів 11 листопада.

Відомо, що куртку, яка була на главі нашої держави, виробив український бренд М-Тас, а її вартість сягає 8 тисяч гривень. 

Відео дня
Куртка Володимира Зеленського / скріншот

Раніше Зеленського помічали у футболках брендів 5.11, Hallyard, 281.z, їхня вартість в середньому 400-600 гривень. 

Що стосується взуття президента, то воно теж недороге. Так, користувачі мережі звернули увагу, що він раніше відвідав Бучу в кросівках Saucony за 50 доларів.

Реакція мережі на образ Володимира Зеленського

  • "Ви знаєте, наскільки зараз популярні зелена кофта і штани Зеленського? Я думаю, що кожен чоловік у США має такий набір. Я навіть бачив, як політики намагаються скопіювати його. Зеленський - ікона, без дизайнерських багатеньких модних штанів. Герой з серцем"
  • "У мене такий же набір, як у Зеленського"
  • "Курточка симпатична"
  • "Він ближче до народу, ніж будь-який інший президент"

Нагадаємо, раніше президент країни-окупанта Володимир Путін виступив перед росіянами в брендовій куртці за 1,5 мільйона рублів. 

Вас також можуть зацікавити новини: