Хорватський курорт Дубровник

Хорватське місто Дубровник - одне з найпопулярніших напрямків для відпочинку в цій балканській країні. Це стародавнє місто з субтропічним кліматом, на березі Адріатичного моря і оточене горами. Ідеальне місце для тих, хто хоче не тільки на пляжі повалятися, але і щось цікаве подивитися.

На сьогоднішній день це один з найбільш відвідуваних європейських морських курортів, ще в 1979 році внесений до Списку Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО.

Хорватія - один з шести курортних напрямків, куди на даний момент без особливих перешкод можуть відправитися українські туристи.

Так, на сьогоднішній день туристи з України можуть перетинати кордон Хорватії без 14-денної самоізоляції, однак за кількома умовами: наявність негативного ПЛР-тесту, який був зроблений не пізніше 48 годин до прильоту, і заброньований пакет послуг (переліт, житло, страхування).

При цьому Україна відносить Хорватію до "зеленої" зони, тому повертатися в Україну з цієї країни можна без додаткових вимог.

Як раніше повідомляв УНІАН.Туризм, Єгипет посилив контроль для громадян, що в'їжджають на територію країни, на тлі зростання числа інфікованих COVID - 19 у світі. Обмеження не торкнуться іноземців, які відправляються в туристичні зони.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

15:37, 07.08.2020
1098
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся