Маневри на воді в рамках "Сі Бриз-2016"

У Одеській і Миколаївській областях, а також у північно-західній частині Чорного моря триває активна фаза українсько-американського навчання "Сі Бриз-2016". Сьогоднішня доба, 27 липня, стала своєрідним моментом істини маневрів, адже саме сьогодні, після підготовчого періоду, представники 16 країн-учасниць навчань проводять основні заходи багатонаціональної операції з безпеки у кризовому регіоні.

У морському компоненті тактичні групи кораблів здійснюють контроль цивільного судноплавства, догляд підозрілого судна, захист від нападів швидкохідних малорозмірних катерів, висадку морського десанту, виконують артилерійські стрільби по плаваючій мішені та інші завдання.

Береговий компонент у складі морських піхотинців та спецпідрозділів України, США, Молдови і Грузії здійснив повітряне і морське десантування у різних районах.

Повітряний компонент, своєю чергою, забезпечив десантування українських морських піхотинців, навчання з надання допомоги аварійному кораблю, здійснив прикриття дій берегового компоненту, медичну евакуацію та перевезення особового складу.

15:07, 27.07.2016
3641
Дивіться також
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся