ЕКОтрансформація2020: про реальні апробовані рішення екологізації виробництв в Україні

Втретє в Україні вручено відзнаки «ЕКОтрансформація» тим, хто протягом року змінював законодавче поле, впроваджував кращі технології, задля зниження негативного впливу на довкілля, робив міста та селища більш екологічними та безпечними.

Виклики  нашого часу вимагають системних змін на рівні всіх держав. Порушений екобаланс загрожує всім нам, тому вкрай важливо не витрачати час на перекладання відповідальності і дискусії, а об’єднати зусилля в зниженні промислового забруднення довкілля, екологізації громад, енергоефективності, порятунку питної води, покращенні стану атмосферного повітря тощо. За даними ООН у всіх нас залишилося не більше 30 років для проведення зеленої технологічної трансформації. Тому принцип «економічно вигідно те, що екологічно безпечно» – має бути спільним вектором влади та бізнесу.

Проєкт ЕКОтрансформація — про позитивний приклад озеленення всіх сфер господарювання, про про можливості і результати екомодернізації у 2020 році. ЕКОтрансформація — це ПРОЦЕС, а НЕ РЕЗУЛЬТАТ!

ЕКОтрансформація — проєкт про тих, хто змінює і змінюється!

Організатор – Ecobusiness Group.

14:18, 16.12.2020
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся