Результати реалізації освітньої програми «IT nation» за 2020 рік для Донецької та Луганської обл.

Глобальний договір ООН в Україні про результати освітньої програми «IT nation» що реалізовувалась протягом 2020 року і забезпечила доступ до безкоштовної онлайн ІТ освіти для 2500 жителів Донецької та Луганської областей.

Про програму: Освітня програма «IT nation» реалізується Громадською спілкою «Мережа Глобального Договору в Україні» за сприяння Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України». Ключова мета програми – надати рівний доступ до якісної онлайн ІТ-освіти широкому загалу мешканців Донецької та Луганської областей, можливість бути затребуваними та успішними у сфері ІТ і не тільки. Завдяки програмі потенційні роботодавці отримали нову хвилю кадрів, а регіон – ще один потужний стимул для розвитку.

Про Глобальний договір ООН: мережа Глобального договору ООН в Україні є офіційним представником глобальної мережі UN Global Compact – ініціативи ООН, яка поєднує ООН та компанії по всьому світу, виступає транслятором Цілей Сталого Розвитку, є діалоговою платформою бізнесу, інвесторів, громадянського суспільства, трудових організації, органів місцевого самоврядування та уряду.

12:38, 26.01.2021
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся