"SuperШкола". У Львові створили комедійний дитячий мюзикл

Презентація комедійного дитячого мюзиклу «"SuperШкола", який створили у Львові. Закритий благочинний показ мюзиклу "SuperШкола", який створила телерадіокомпанія "Кадрики" відбудеться у Києві 25 січня у кінотеатрі "Оскар", який знаходиться в торгово-розважальному центрі "Гулівер".

Без жодного фінансування спонсорів та партнерів, в Україні знімають україномовне кіно, яке є надважливим для виховання підростаючого покоління. Зібрані кошти із запрошень на перегляд фільму будуть переданні на благодійність.

"SuperШкола" - це не просто фільм, а комедійний дитячий мюзикл в якому представленні короткі відeо кліпи з тематичними піснями. У цій кінострічці глядачам відкривається таємний план головного героя та його друзів, метою якого – зірвати контрольні. У фільмі глядачі будуть спостерігати не тільки план зриву занять, а й буденні шкільні моменти, напруження стосунків між підлітками, романтичні стосунки між вчителями та перше кохання учнів.

Під час перегляду цього мюзиклу кожен знайде персонажа, котрий схожий до нього за характером чи манерою поведінки. Чи вдасться хлопцям довести план до кінця та з якими труднощами вони зустрінуться на шляху до втілення своєї мети, дивіться у фільмі "SuperШкола".

Режисером та автором ідеї є Ірина Климович.

17:08, 26.01.2021
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся