Презентація звіту Східної правозахисної групи – «Політична окупація РФ в ОРДЛО» та відповідь правозахисної групи пропагандистам РФ стосовно інформаційного нападу на організацію

Представники громадської організації «Східна правозахисна група» презентують звіт про діяльність політичної партії РФ в ОРДЛО відносно керування процесами створення та функціонуванню апаратів окупаційних адміністрацій РФ в ОРДЛО. Зокрема, про діяльність політичної партії «Справедлива Росія-За правду» на чолі з громадянином РФ Сергієм Міроновим. У звіті буде розкрита діяльності партії з 2014 по 2021 рік на тимчасово окупованих територіях РФ в Луганської та Донецької областей з питань паспортизації РФ в ОРДЛО, просуванню освіти РФ в ОРДЛО та ін.

На пресконференції були озвучені плани Кремля відносно участі у виборах до Державної думи РФ в 2021 році мешканців ОРДЛО.  У 2021 році партія «Справедлива Росія» відкрила філіал в ОРДЛО та запропонувала деяким «громадським діячам» ОРДЛО балотуватися до Державної Думи РФ. Такі дії  учасники заходу називають політичною окупацією.

Також, спікери зробили заяву щодо дій пропагандистів РФ відносно СПГ та повідомлять про інформаційні напади , які були здійснені  на Східну правозахисну групу за останні сім місяців.

15:22, 20.04.2021
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся