Премія «Державник року» – унікальний проект Київської школи держуправління ім. Сергія Нижнього

Київська школа державного управління ім. Сергія Нижного проведе пресконференцію щодо унікального в Україні проєкту – премії «Державник року».

КШДУ ім. Сергія. Нижного організовує унікальні курси, де студенти отримують знання і переймають досвід держуправління, спілкуючись із політиками, урядовцями, бізнесменами та представниками громадських організацій. Даний освітній проєкт має важливу стратегічну мету – сформувати професійну патріотичну проукраїнську політичну еліту в Україні.

Вручення премії «Державник року» від КШДУ ім. С. Нижного - це унікальна подія для нашої держави, яка покликана довести українцям, що у нас є приводи для гордості і люди, які зробили вагомий внесок у розвиток країни. На вручення премії запрошені найвідоміші українські політики, журналісти, експерти та представники громадянського суспільства. Премія вручатиметься людям, які своєю працею заслужили, щоб країна дізналася про їх досягнення, що стали перемогами для всього народу!

Під час заходу буде надано можливість дізнатися  про номінації, про те, хто має право отримати відзнаку та хто увійшов до складу журі, що обиратиме переможців.

13:17, 07.12.2021
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся