Лише одна країна для туристів: як пройшов перший день відновлення міжнародного авіасполучення в Україні

Україна відсьогодні поновлює регулярні міжнародні авіаперевезення. Щоправда, ажіотажу з купівлі квитків або навали пасажирів в аеропорту "Бориспіль" не сталося, бо придбати квитки для туристичної подорожі на сьогодні можна було лише до столиці Білорусі - Мінська, йдеться в сюжеті ТСН.

При цьому більшість рейсів, які сьогодні виконувалися з аеропорту "Бориспіль", були здебільшого для вивезення іноземців на Батьківщину, здебільшого, студентів.

Також чимало рейсів з України наразі - чартерні або спеціальні. І хоча на деякі з них квитки у вільному продажі, як, приміром, до ОАЕ, насправді полетіти туди можуть лише громадяни цих країн, дипломати або ті, у кого є дозвіл на в'їзд.

Українці ж наразі можуть полетіти вільно лише всередині країни.

Як повідомляв УНІАН.Туризм, з 15 червня Україна відновлює регулярні авіарейси за кордон. На табло аеропортів вже засвітилися закордонні рейси, а на сайтах авіакомпаній активно продаються квитки. Втім, українцям все ж не слід поспішати планувати закордонні подорожі.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

17:22, 15.06.2020
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся