Аеропорт "Київ" поновив міжнародне сполучення

Міжнародне авіасполучення у аеропорту "Київ" імені І. Сікорського нарешті поновилося, йдеться в сюжеті ТСН.

Попри заяви летовища, що небо для польотів за кордон лишатиметься закритим до 3:00 17 червня, напередодні за пів години до опівночі там приземлився пасажирський рейс із Мінська. А вранці літак вилетів назад до столиці Білорусі.

Також сьогодні з аеропорту "Київ" вилетіли два рейси авіакомпанії Wizz Air - до Дортмунду (Німеччина) та Будапешту (Угорщина). Хоча ще вчора повідомлялося, що 17 червня угорський лоукостер виконуватиме рейси з "Борисполя".

На сьогодні з аеропорту "Київ" заплановано ще кілька рейсів Wizz Air, а також ще один від "Мотор Січ". 

Як повідомляв УНІАН.Туризм, відновити міжнародне авіасполучення в Україні уряд дозволив ще із 15 червня. Втім, через "юридичну колізію", як пояснили в самому аеропорту "Київ", летовище не відновило польоти з понеділка, як планувалося спочатку.

Нагадаємо, що попри відновлення міжнародного авіасполучення, наразі вільно з туристичною метою українці можуть подорожувати лише до Білорусі. Усі решта рейсів - головним чином для вивезення іноземців за кордон, перевезення дипломатів та тих українців, хто має офіційне право на проживання в країні прямування.

Читайте свіжі новини туризму, шукайте ідеї для подорожей і дивіться мальовничі фото з усього світу на Телеграм-канал УНІАН.Туризм.

08:33, 17.06.2020
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся