Синоптик Діденко попередила україців про відчутне похолодання: коли впаде температура

За словами синоптика, на зниження температури варто чекати вже наступного тижня.

В Україні очікується похолодання. Відчутне зниження температури буде вже наступного тижня. Про це попередила відомий синоптик Наталка Діденко.

"Перше відчутне похолодання, за попередніми прогнозами, прийде в Україну з наступного тижня", - написала вона на своїй сторінці у Facebook.

Завтра ж, за її прогнозом, на заході України потеплішає до +10...+14 градусів. Найнижчою температура повітря 8 листопада буде у східних областях, а також у Сумській, Полтавській - вдень +5...+9 градусів. На решті території України завтра вдень стовпчики термометрів блукатимуть поміж +9...+13 градусів.

Невеликі дощі, за прогнозом Наталки Діденко, пройдуть у західних областях та на півночі. На решті території - максимум тумани.

Яка погода буде в Україні найближчого тижня

Як повідомляв Погода УНІАН, найближчий тиждень в Україні буде відносно теплим, без різких стрибків і перепадів температур. Опадів буде небагато і вони будуть несильними. До кінця тижня по всій країні трохи похолоднішає.

За словами синоптика Ігоря Кібальчича, найближчими днями погодні умови в Україні визначатимуться антициклонами. Очікується погода без значних опадів, а температура збережеться вищою за норму практично по всій країні. 

Вас також можуть зацікавити новини: