Погода на тиждень / фото pixabay.com

Найближчий тиждень в Україні буде відносно теплим, без різких стрибків і перепадів температур. Опадів буде небагато і вони будуть несильними. До кінця тижня по всій країні трохи похолоднішає.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Так, тиждень в Україні розпочнеться з переважно похмурої погоди. Лише на південному сході очікуються прояснення. 7 листопада в Україні спостерігатимуться температурні контрасти. На заході температура підніметься до +11°...+ 15°, а на сході і північному сході буде лише +5°...+6°. Без опадів.

Відео дня
Погода в Україні 7 листопада / фото УНІАН

У вівторок, 8 листопада, в Україні стане менше хмарності. На заході, як і раніше, буде найтепліше, +12°...+14°. На сході трохи потеплішає, +6°...+7°. На решті території стовпчики термометрів покажуть +7°...+12°.

Погода в Україні 8 листопада / фото УНІАН

У середу, 9 листопада, температурні контрасти в Україні продовжать згладжуватися за рахунок потепління на Лівобережжі. Так, на сході і північному сході стовпчики термометрів покажуть вже +8°...+10°. У центральних областях та на півдні температура підніматиметься до +9°...+12°, на півночі - до +13°, а на заході очікується +12°...+14°. Без опадів.

Погода в Україні 9 листопада / фото УНІАН

В середині тижня, 10 листопада, температура вирівняється. Практично по всій країні стовпчики термометрів покажуть +9°...+12°, лише місцями на заході буде до +13°. Разом з тим місцями в західних областях покапають невеликі дощі. На решті території України буде сухо і трохи хмарно.

Погода в Україні 10 листопада / фото УНІАН

Перед вихідними погода почне змінюватися. Температура по всій країні знизиться на кілька градусів, до +7°...+11°, лише на півдні ще буде +9°...+13°. На заході і півночі України пройдуть невеликі дощі. 

Погода в Україні 11 листопада / фото УНІАН

На вихідних українців чекає похмура погода. Практично по всій країні температура буде в межах +7°...+ 9°, лише на півдні повітря прогріється до +9°...+12°. Хмарності стане більше, а в окремих областях кпатимуть невеликі дощі.

Погода в Україні 12 листопада / фото УНІАН
Погода в Україні 13 листопада / фото УНІАН

Вас також можуть зацікавити новини: