До кінця тижня в Укаїні дощитиме / фото Pixabay

Цього тижня на погоду в Україні впливатимуть атмосферні фронти, які принесуть нам опади. Місцями дощі будуть сильними.

Про це повідомляє Укргідрометцентр.

"На цьому тижні очікуємо дощову погоду. Атмосферні фронти принесуть нам опади", - повідомили синоптики.

Відео дня

За їх даними, на півдні та сході країни температура повітря дещо підвищиться. У першій половині тижня у більшості областей часом дощі, сьогодні на північному сході країни місцями очікуються значні дощі.

Вітер буде південно-східний з переходом на південно-західний, 5-12 м/с. Температура вночі 6-13°, на півдні країни до 16°; вдень 15-21°, у південній частині 20-25°.

"Ближче до кінця тижня, активна фаза атмосферних опадів зменшиться, надалі невеликі дощі", - спрогнозували в Укргідрометцентрі.

В Україну йде потепління

Як повідомляв Погода УНІАН, на рубежі вересня й жовтня в Україні очікується істотне потепління. Місцями температура буде практично літня, +25° та навіть вище. Однак разом з потеплінням прийдуть і дощі. Опади протягом найближчого тижня торкнуться всіх регіонів України. Місцями дощі будуть сильними та з грозами.

Синоптик Наталка Діденко пообіцяла українцям на сьогодні, 27 вересня, "майже літо". За її словами, на погоду в Україні впливатимуть атмосферні фронти, через що очікуються дощі. Однак у деяких областях температура підійматиметься до +20...+26 градусів.

За прогнозом синоптика Ігоря Кібальчича, найближчого тижня очікується тепла й дощова погода. Настає довгоочікуване бабине літо.

Вас також можуть зацікавити новини: