Погода в Києві буде спекотною / фото УНІАН

Погода в Києві 20 серпня буде спекотною, температура вдень підніметься до +32°.

Читайте такожСпека та дощі: з'явився прогноз погоди в Україні до кінця тижня

Згідно Погода УНІАН, температура повітря вдень +32°, ввечері - до +30°. Вітер мінливий, до 2,2 м/с.

Відео дня

Сонце в столиці зійшло о 05:53, а зайде о 20:08.

Погода в Україні

Погода в Україні 20 серпня буде спекотною. На сході без опадів, температура вночі до +16°, вдень до +33°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +16°, вдень до +33°.

Погода в Україні на 20 серпня / УНІАН

На заході України місцями пройдуть дощі. Температура вночі до +14°, вдень до +27°.

Погода в Києві буде спекотною / фото REUTERS

У північних областях хмарно з проясненнями. Температура вночі до +15°, вдень до +33°. У центрі без опадів, температура вночі до +15°, вдень до +34°.

Прогноз погоди в Україні

У четвер, 20 серпня, по всій Україні буде спекотно, на заході місцями пройдуть дощі. Зокрема, на сході без опадів, температура вночі до +16°, вдень до +33°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +16°, вдень до +33°.

Раніше стало відомо, що до кінця поточного тижня в більшості регіонів України буде триматися спекотна погода, жителям західних областей синоптики обіцяють сильні дощі, місцями з грозами.

У середу, 19 серпня, по всій Україні буде дуже спекотно, на заході пройдуть дощі з грозами. Зокрема, на сході без опадів, температура вночі до +14°, вдень до +32°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +15°, вдень до +33°.