Сьогодні в Україні буде спекотно / фото УНІАН

Згідно з даними Погода УНІАН, в середу, 19 серпня, в Україні буде спекотно, на заході пройдуть дощі з грозами.

Читайте такожСиноптики попередили про грози на заході України

На сході без опадів, температура вночі до +14°, вдень до +32°. Жителів південних регіонів очікує мінлива хмарність. Вночі температура до +15°, вдень до +33°.

Відео дня

На заході України пройдуть дощі з грозами. Температура вночі до +15°, вдень до +28°.

У північних областях хмарно з проясненнями. Температура вночі до +13°, вдень до +32°. У центрі без опадів, температура вночі до +15°, вдень до +33°.

Погода в Україні на 19 серпня / УНІАН

За народним прогнозом, 19 серпня - Яблучний Спас. Преображення Господнє. Це день збору перших яблук, які їли з медом і цукром. Який другий Спас, такий січень. Який день на другого Спаса - така і Покрова (14 жовтня).

Погода в Україні

Синоптик Наталка Діденко повідомила, що у більшості регіонів України на Яблучний Спас очікується спекотна та суха погода. Дощі пройдуть на заході країни. 

Раніше з'явився прогноз погоди в Україні до кінця серпня. Очікується, що практично по всій країні буде спекотно і сонячно, дощі і похмура погода прийдуть тільки в західні області.

Сьогодні, 18 серпня, по всій Україні очікується дуже спекотна погода, у багатьох регіонах стовпчики піднімуться до +30 градусів і навіть вище. Жителям західних областей синоптики обіцяють дощі, місцями з грозами.