Завтра в Україні продовжить володорювати негода / Фото УНІАН, В'ячеслав Ратинський

Завтра, 29 січня, в Україні очікується сніг, ожеледиця, поривчастий вітер та подальше похолодання. Сніг очікується у північних, західних областях та на Вінниччині.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Читайте такожОбмерзання і колапс на дорогах: в Одесі впало майже 500 дерев, електротранспорт не ходить (фоторепортаж, відео)

Відео дня

Найближчої ночі також циклон ще впливатиме на погоду центральної частини та півдня, йтимуть сніг та мокрий сніг.

"А ось завтра вдень у південній частині України та в більшості центральних областей ситуація стабілізується, опади послабнуть та припиняться. На сході вдень опади - лише на Харківщині, аж ввечері мокрий сніг та дощ дійдуть до Луганської та Донецької областей", - написала вона.

Температура повітря протягом дня коливатиметься від -3° до +2°, на крайньому півдні +3°...+6°.

Проте вночі ще відчуватиметься похолодання, передбачається -2°...-9°, а в ніч на суботу, на 30 січня, похолодання посилиться. 

У Києві завтра періодично сніжитиме, в другій половині дня сніг послабшає і припиниться. На дорогах ожеледиця.

Найближчої ночі вже в столиці мороз, -5°...-7°, завтра вдень очікується 0°...-2°.

Перекриті траси через негоду в Україні

На низці доріг Київської, Одеської, Миколаївської та Полтавської областей обмежено рух транспорту через снігопад.

Зокрема, в Одеської області перекрито рух автотранспортних засобів усіх категорій на дорогах: М - 15 Одеса - Рені (у напрямку Бухареста, км 11-км 308); М - 16 Одеса - Кучурган (на Кишинів, км 0 - км 58, км 58 - км 59).

Крім цього, на всіх дорогах державного значення забороняється рух великовагових транспортних засобів та пасажирських автобусів.

В Миколаївської області з 21: 30 вчорашнього дня обмежено рух для всіх видів транспорту по дорозі М-13 Кропивницький - Платонове. Також обмежено рух для великовагових вантажівок і пасажирських автобусів на дорозі Н-24 Благовіщенське - Миколаїв.

В Київській області з 23:00 27 січня обмежено рух вантажних транспортних засобів на дорогах загального користування державного значення.

В Полтавської області введено обмеження руху на автомобільній дорозі М - 03 Київ - Харків для вантажних автомобілів від кордону з Харківською областю до кордону з Київською областю в напрямку Києва.