В Україні очікуться усладнення погоди / фото УНІАН

З 7-8 грудня в Україну надходитиме тепла повітряна маса з Атлантики, через що очікується зміна погоди. Зокрема, синоптик Наталка Діденко прогнозує потепління, однак воно супроводжуватиметься несприятливими погодними явищами.

"Прийде відлига, запанують "плюси", температура повітря підвищиться до +4...+10 градусів!" - прогнозує синоптик. Проте, за її словами, тепла погода супроводжуватиметься періодичними опадами та рвучким вітром.

"Зміна повітряних мас супроводжуватиметься різкою зміною - зниженням - атмосферного тиску, перепадами температури повітря, вологості, видимості й ускладненнями ситуації на дорогах та тротуарах", - попередила синоптик.

Відео дня

Наталка Діденко додала, що потепління в Україні триватиме довго.

В Україні очікується зміна погоди

Цього тижня, за прогнозами синоптиків, в Україні очікується різка зміна погоди. З середини тижня має потеплішати. Разом з потеплінням прийдуть і опади у вигляді дощів та мокрого снігу.

Так, за словами синоптика Ігоря Кібальчича, температура підніметься до аномально високих позначок. За його даними, у південних і центральних областях стовпчики термометрів показуватимуть +7°...+13°. Також синоптик прогнозує, що збільшиться кількість туманів ї їх тривалість.

Вас також можуть зацікавити новини: