Незабаром в Україні стане тепліше / фото pixabay

Вже на цьому тижні в Україні очікується потепління. Температура, за словами синоптика Наталки Діденко, підвищиться до +10...+15 градусів. Про це вона розказала на своїй сторінці у Facebook.

Загалом, за словами синоптика, протягом тижня в Україні переважатиме волога погода з опадами.

"Проте теплішатиме і вже впродовж 23-26 лютого стовпчики термометрів досягнуть +10...+15 градусів", - каже вона.

Відео дня

Потепління у Києві

За даними Укргідрометцентру, до 22 лютого у Києві та Київській області часом очікуються невеликі дощі та мокрий сніг, однак вже з п'ятниці, 23 лютого, переважатиме погода без опадів.

Повітряні маси з півдня спричинять у столиці також і підвищення температури. вже напередодні вихідних та суботу вдень повітря прогріватиметься до +10°. 

Атмосферний фронт несе в Україну дощі та мокрий сніг - що відомо

Сьогодні, 20 лютого, на погоду в Україні впливатиме атмосферний фронт циклону Talisa. Він спричинить дощі та мокрий сніг на заході, півночі та подекуди в центральній частині України. На решті території збережеться суха погода.

Найтепліше сьогодні буде у західних областях, де температура підвищиться до +7...+12 градусів, а найхолодніше  на сході, протягом дня -3...+1 градус.

На півночі буде -1...+3 градуси, у центральних областях +2...+6 градусів, а у південній частині стовпчики термометрів покажуть +4...+8 градусів.

Вас також можуть зацікавити новини: