Незабаром в Україні потеплішає / фото УНІАН

У Києві найближчими днями збережеться прохолодна погода з опадами. Однак поступово температура підвищуватиметься, а вже напередодні вихідних опади покинуть територію столиці. Про це свідчить прогноз Українського гідрометцентру.

"До четверга по Київщині часом невеликі опади у вигляді дощу та мокрого снігу. З п'ятниці переважатиме погода без опадів", - кажуть в Укргідрометцентрі.

За даними синоптиків, теплі повітряні маси з півдня спричинять підвищення температури і вже в п'ятницю та суботу в денні години у столиці буде близько +10°. 

Відео дня
Поступово температура у Києві підвищуватиметься / фото Укргідрометцентр

Погода у Києві - прогноз на сьогодні

За даними Укргідрометцентру, сьогодні у Києві очікується мінлива хмарність. Вдень пройде невеликий мокрий сніг та дощ. Вітер буде південний зі швидкістю 5-10 м/с.

Температура вдень по області становитиме від 2° морозу до 3° тепла, а у Києві стовпчики термометрів покажуть 0-2° тепла.

Аномальне тепло у Києві

13 лютого у столиці середньодобова температура повітря виявилась найвищою за час проведення спостережень для цього дня і склала 6,5°С, що вище попереднього рекорду 1995 року на 0,3°С, а також вище кліматичної норми на 9,4°С. 

А 7 лютого у Києві зафіксували одразу два нових температурних рекорди: рекорд максимальної температура повітря та середньодобової температури.

Вас також можуть зацікавити новини: