В Укргідрометцентрі попередили про зміну погоди в Києві / фото УНІАН

Погода завтра в Києві, у суботу, 9 грудня, прогнозується трохи морозна - вночі очікується -3…-5, а вдень від -1 до -3.

У столиці найближчими днями буде хмарно, істотні опади не очікуються, але вже упродовж 11-13 грудня можливий невеликий мокрий сніг, поділився прогнозом Український гідрометцентр. Експерти попередили, що через мінусову температуру на дорогах може бути ожеледиця.

"…Температура повітря переважатиме в межах вночі 0..-4°, вдень -2..0°… Вітер буде змінювати напрямок з північно-східного на південно-східний та південний, зі швидкістю 5-10 м/с", - йдеться у повідомленні Гідрометцентру.

Відео дня

Синоптики також розмістили прогноз погоди на 9 грудня для Київської області. За їхніми даними, завтра буде хмарна погода, але опади не очікуються, подекуди можливі туман й ожеледиця.

"…Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура по області вночі 2-7° морозу, вдень від 4° морозу до 1° тепла", - зазначили в Укргідрометцентрі.

У центрі уваги погода - Київ зіткнувся з метеорологічними неприємностями

Столицю України 8 грудня присипало снігом. Через опади й низьку температуру повітря в Києві виникли деякі проблеми.

Зокрема, місцева влада повідомляла, що у Печерському районі була аварія, і без теплопостачання тимчасово залишилися 27 житлових будинків. Повідомлялося, що аварію мають ліквідувати до кінця доби.

Вас також можуть зацікавити новини: