Київ засипало снігом 8 грудня / фото t.me/VA_Kyiv

У п'ятницю, 8 грудня, через негоду майже по всій території України, крім Заходу, Херсонської області та Криму, оголосили перший рівень небезпеки (жовтий).

"8 грудня на дорогах країни, крім західних, Херсонської областей та Криму, ожеледиця; у Кіровоградській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Донецькій областях ожеледь; в Одеській та Миколаївській областях налипання мокрого снігу", - зазначили в Укаргідрометцентрі.

Повідомляється, що погодні умови можуть призвести до порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг і вулиць.

Відео дня

Снігопад у Києві та області 8 грудня

У Київській міській військовій адміністрації повідомили, що після опадів і низької температури у столиці триває усунення наслідків негоди.

"Станом на 9:00 8 грудня несприятливі погодні умови не призвели до надзвичайних ситуацій у столиці, ситуація контролюється", - йдеться у повідомленні.

Разом з тим також повідомляється, що у Києві зафіксовано одне локальне пошкодження в Печерському районі: "Тимчасово без тепла знаходяться 27 житлових будинків. Ведуться аварійно-ремонтні роботи. За планом - пошкодження буде ліквідовано до кінця доби".

У Київській обласній військовій адміністрації повідомили, що область теж бореться зі снігом: до очищення доріг залучено 274 працівники та 233 одиниці техніки.

Київську область засипає снігом / фото t.me/kyivoda
Київську область засипає снігом / фото t.me/kyivoda

Погода 8 грудня у Києві

Повідомляється, що в столиці також оголошено I рівень небезпеки (жовтий).

"На дорогах ожеледиця. Хмарно, сніг, вітер північно-східний, 7-12 м/с.Температура в Києві вночі 4-6° морозу, вдень 1-3° морозу. Будьте обережні і враховуйте погодні умови", - попередили у КМВА.

Вас також можуть зацікавити новини: