Після удару відвідувачі пляжу почали одразу рятувати постраждалих / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com, скриншот

В Пуерто-Рико від удару блискавки постраждали троє неповнолітніх, які під час грози перебували на узбережжі. Про це повідомляє Centinela35.

"Щонайменше троє неповнолітніх постраждали від удару блискавки на пляжі Монтонес в Ісабелі", - йдеться у повідомленні

Як зазначається, діти були на пляжі під час грози, коли поруч з ними вдарила блискавка. Потерпілим неповнолітнім - 7, 10 та 12 років, вони мають американське громадянство, але проживають у муніципалітеті Тоа Баха в Пуерто-Рико.

Хлопчики були доставлені до лікарні, але наразі перебувають у стабільному стані. Момент ураження потрапив на відео.

Місцева влада закликає людей бути обачними під час негоди, зокрема на узбережжі.

Наслідки негоди у світі 

Нагадаємо, циклон "Ремаль", який поширився на Індію та Бангладеш, вбив, як мінімум, 16 людей. За даними Reuters, потужний шторм зі зливами, викликаними циклоном "Ремаль", сталися у понеділок, 27 травня, на узбережжя. Це природне явище стало першим циклоном у Бенгальській затоці напередодні сезону мусонів, що триває з червня до вересня. Через зміни клімату шторми у цій частині континенту стали більш інтенсивними.

За словами представників метеослужби, пізно ввечері в неділю, розвиваючи швидкість до 135 км/год (84 миль на годину), шторм перетнув район південного порту Бангладеш Монгла та прилеглих островів Сагар в індійській Західній Бенгалії, вийшовши на берег близько 21:00. У Бангладеші загинули щонайменше 10 людей. При цьому двоє загинули, коли прямували до сховищ.

За словами рятувальників, люди зазвичай дуже неохоче залишають свою худобу та будинки, щоб вирушити у притулки від циклонів. Вони чекають до останньої хвилини, коли часто буває надто пізно.

Вас також можуть зацікавити новини: