На вихідних погода в Україні вчергове зазнає змін / фото MECO, Pixabay

Після потепління, яке очікується в Україні у другій половині тижня, до нас прийде чергова порція холоду. Про це в коментарі NV розказала синоптик Укргідрометцентру Наталія Птуха.

Так, за її прогнозом, 23 та 24 лютого у більшості областей України буде без опадів. При цьому 24 лютого нічна температура повітря очікується близько 0…+6 по всій території України. А вдень у ці дні буде +6…+12, на сході і північному сході буде +2…+8, а на півдні Одещини повітря прогріватиметься аж до +9…+15.

На вихідних, за словами Наталії Птухи, можлива зміна синоптичних процесів і надходження атмосферних фронтів з північного заходу. Це може спричинити опади у вигляді дощів та мокрого снігу, особливо у західних та північних областях

Відео дня

"Стрімкого коливання температур не прогнозуємо, але трохи знизиться температура на початок наступного тижня. Вже +10…+15 не буде", - попередила синоптик й уточнила, що вночі на півночі і сході у цей час можливий невеликий мороз -1…-3.

Потепління в Україні - що відомо

На цьому тижні в Україні очікується потепління. Синоптик Наталка Діденко прогнозує, що впродовж 23-26 лютого стовпчики термометрів досягнуть +10...+15 градусів. Але все одно поточний тиждень буде вологим та з опадами.

Вас також можуть зацікавити новини: