В Україні незабаром стане тепліше / фото sharkolot / Pixabay

На територію України зараз впливає антициклон, який забезпечить сонячну погоду до середини тижня. В четвер до України почнуть надходити атмосферні фронти з північного заходу разом з опадами, але температура буде поступово підвищуватись. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

У найближчі кілька діб в Україні буде без опадів. На дорогах західних, більшості північних та північно-східних областей місцями ожеледиця. Вітер південно-західний та західний зі швидкістю 3-10 м/с.

В середу та четвер вночі очікується від 1° тепла до 4° морозу, а в Карпатах, 31 січня й у північно-східних областях температура падатиме до -3°...-8°. Вдень в Україні очікується від 1° морозу до 6° тепла.

Відео дня

2 лютого часом пройде невеликий мокрий сніг, подекуди з дощем. Лише у південній частині вночі буде без опадів. Температура вночі (у північно-східних та східних областях і вдень) від 3° тепла до 3° морозу. Вдень 0°...+6°, у південних, а 3 лютого і в західних областях повітря прогріється до +3°...+9°.

В Карпатах сніжитиме, температура вночі падатиме до -6°...-11°, а вдень очікується від 0° до -5°.

До України йде потепління - що відомо

Про зміну погоду на початку лютого каже й відомий синоптик Наталка Діденко. За її даними, з 2 лютого температура повітря почне зростати, але водночас побільшає опадів й посилиться вітер.

Вас також можуть зацікавити новини: