Морози в Україні найближчим часом очікуються тільки вночі / фото May hokkaido, Pixabay

Найближчими днями погода в Україні буде без особливих змін, а надалі до нас прийде потепління з опадами та сильним вітром. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко.

За її словами, завершиться січень 2024 чудовою, переважно сонячною, погодою. 1 лютого, за її даними, істотних опадів в Україні також ще не очікується.

"А з 2 лютого почне підвищуватися температура повітря, проте й побільшає опадів та посилиться вітер", - повідомила Наталка Діденко.

Відео дня

Надалі, за її словами, скільки бачить прогностичне око, якщо й будуть "мінуси", то переважно вночі. А в денні години, за попередніми прогнозами синоптика, домінуватимуть "плюси".

Погода в Україні сьогодні - прогноз на 30 січня

За даними Укргідрометцентру, сьогодні в Україні очікується мінлива хмарність. Без опадів.

На дорогах західних, більшості північних та північно-східних областей місцями спостерігатиметься ожеледиця.

Вітер буде південно-західний та західний, 3-8 м/с. Температура вдень від 1° морозу до 4° тепла, а на Прикарпатті та Волині місцями очікується аж 5-7° тепла.

На Київщині також очікується мінлива хмарність й суха погода без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 3-8 м/с. Температура по області вдень очікується від 1° морозу до 4° тепла, а у Києві стовпчики термометрів покажуть 1-3° тепла.

Вас також можуть зацікавити новини: